Information och tips

Nu är www.Lekomberg.se och www.Brunnsvik.webber.se säkrad att fungera fram till 2030-10-01

www.brunnsvik.webber.se är säkrare att använda då överföringen är krypterad mellan datorn/mobilen/surfplattan och servern där hemsidan finns. www.lekomberg.se skickar överföringen i klartext. Skulle Lekomberg.se inte fungera i de numera allt säkrare webbläsare, använd då den här länken: brunnsvik.webber.se.

Det finns två lägen på mobilen eller surfplattan att läsa informationen på Brunnsvik.webber.se eller Lekomberg.se.
Antingen: Nu visas den fullständiga versionen eller Byt till den mobila versionen.
Använd gärna sökfunktionen på den fullständiga versionen på höger sida om du inte kan hitta den sökta sidan.

Valet finns på min mobil och surfplatta längst ner på en sida.

Har upptäckt ett problem som jag inte kan påverka. Uppträder i Edge, Opera och Firefox under Windows och Firefox i Linux. Ett svar från webbläsaren från sökmotorer: Sidan kan inte hittas, felkod 404.  Prova och lägg till www. eller http://lekomberg.se/Information-och-tips/ så kommer du in på sidan i varje fall för mig. Det kan vara den ökande säkerheten i webbläsarna som spökar. Ingen html-kod fungerar.

Skillnaden mellan Lekomberg.se och Brunnsvik.webber.se, enkelt uttryck, det är två olika sätt att länka till sidorna.  På Brunnsvik.webber.se, där även Lekomberg.se är länkad, är allt samlat under respektive by.

Därför fungerar inte länkarna, hämtade från den gamla sidan på Lekomberg.se. Den sidan är inaktiverad.

Det absolut enklaste och bästa sättet är att bara skriva eller klicka på följande länkar www.lekomberg.se, eller www.brunnsvik.webber.se då kommer du in på startsidan och kan följa länkarna till vad du söker efter.

Det händer att sökmotorernas länkar och andra länkar inte stämmer på grund av den sidan har blivit ändrad och hamnat under en annan länks sida.
I den fullständiga versionen kan man även växla till ett annat språk via Google Translation.

Skriver du till exempel i sökrutan SWB så får du fram alla sidor som ordet SWB finns med.

Under respektive grupp finns en sida: "Länkar till .......". Där finns en lista med länkar som jag personligen tycker underlättar en hel del.

Samtidigt är den här sidan lättare att administrera via mobil/surfplatta/dator var man än är, bara man har tillgång till internet.