Information och tips

Nu är www.Lekomberg.se och www.Brunnsvik.webber.se säkrad att fungera fram till 2030-10-01
Samma innehåll på båda adresserna.

Brunnsvik.webber.se och Lekomberg.se är nu säkra att använda från och med augusti 2023, se "hänglåset" till vänster om adressen, nu är överföringen krypterad mellan datorn/mobilen/surfplattan och servern där hemsidan finns. 

Det finns två lägen på mobilen eller surfplattan att läsa informationen på Brunnsvik.webber.se eller Lekomberg.se.
Antingen: Nu visas den fullständiga versionen eller Byt till den mobila versionen.
Valet finns på min mobil och surfplatta längst ner på en sida.

Använd gärna sökfunktionen på den fullständiga versionen på höger sida om du inte kan hitta den sökta sidan eller ordet. Skriver du till exempel i "Sökrutan" SWB så får du fram alla sidor som ordet SWB finns med.

Google Translation, översättning till annat språk fungerar inte helt okej under lekomberg.se.
Använd www.brunnsvik.webber.se där det fungerar.
Tillgängligt på den fullständiga sidan (ej mobila) på högra sidan.

Har upptäckt ett problem som jag inte kan påverka. Uppträder i Edge, Opera och Firefox under Windows och Firefox i Linux. Ett svar från webbläsaren från sökmotorer: Sidan kan inte hittas, felkod 404.  Prova och lägg till www. eller https://lekomberg.se/Information-och-tips/ så kommer du in på sidan i varje fall för mig. Det kan vara den ökande säkerheten i webbläsarna som spökar. Ingen html-kod fungerar.

Skillnaden mellan Lekomberg.se och Brunnsvik.webber.se, enkelt uttryck, det är två olika sätt att länka till sidorna.  På Brunnsvik.webber.se, där även Lekomberg.se är länkad, är allt samlat under respektive by.

Det absolut enklaste och bästa sättet är att bara skriva eller klicka på följande länkar www.lekomberg.se, eller www.brunnsvik.webber.se då kommer du in på startsidan och kan följa länkarna till vad du söker efter.

Under respektive grupp finns en sida: "Länkar till .......". Där finns en lista med länkar som jag personligen tycker underlättar en hel del.